Brood en gebak

Het geheim van onze bakker:

3 uur rijzen, 100% smaak!

Onze afbakbroden hebben een upgrade gekregen:
ze zijn nu cru-broden!

Net zoals bij de warme bakker laten we het deeg drie uur rijzen in een remrijskast voordat we het bakken.
Het resultaat? Een heerlijk ambachtelijke smaak, zoals je die kent van de échte warme bakker.

Benieuwd naar het proces? Bekijk het filmpje.

Wat maakt cru-broden zo bijzonder?

Cru is een half afgewerkt deegproces waarbij het deeg “op pauze wordt gezet” door het razendsnel in te vriezen bij extreem lage temperaturen. Zodra het deeg in een warme, vochtige omgeving wordt geplaatst, begint het weer te werken en te rijzen. Dit proces zorgt voor een perfect luchtig, smaakvol stokbrood of pistolet – precies zoals je die van de warme bakker verwacht.

In onze bakkerij is jouw broodje gebakken!

♦ Dagelijks vers afgebakken brood, broodjes en koffiekoeken

♦ Meer dan 15 soorten brood

♦ Uitgebreid aanbod patisserie

♦ Nee tegen verspilling: oud brood aan verminderde prijs

♦ Donuts, eclairs, tompoezen, taart, vlaai, …