Groenten en fruit

Onmisbaar in een gezond voedingspatroon

Jouw dagelijkse dosis vitaminen!

♦ Dagvers en in de beste omstandigheden bewaard

♦ Ruim aanbod seizoensgroenten- en fruit

♦ Tal van exotisch fruit

♦ Eveneens voorgesneden en voorverpakt

♦ Smoothies en fruitsla

Dagvers, elke dag

Superknapperig en vers, zoals het hoort!  Bovendien zijn ze, waar nodig, gekoeld op precies de juiste temperatuur zodat ze in de meest optimale omstandigheden in jouw zakje belanden.

Kies je voor losse groenten en fruit, dan bieden we je gratis ecologisch verantwoorde zakjes aan, gemaakt op basis van maïs en voorzien van het OK Compost Home logo .  Die kunnen dus zo op de composthoop of in de GFT.

Het is één van de manieren waarop we proberen de afvalberg en het gebruik van plastics te verkleinen.

Alledaags of vergeten

Het maakt niet uit wat je recept zegt, bij ons ben je vrijwel zeker dat je je groentjes vindt.  Of het nu de alledaagse standaardgroentjes zijn, of de bijzondere “vergeten groenten”.

Verse kruiden

Gedroogde kruiden zijn wel zo makkelijk, maar wie het onderste uit de kan wil halen gaat toch steevast voor verse kruiden.

Een enorm assortiment gezonde smaakmakers wacht dan ook op je in onze groentenafdeling.  Wordt het een plantje basilicum of oregano om je Italiaanse gerechten wat extra te geven, of ga je voor de klassiekers uit onze eigen keuken zoals rozemarijn of tijm?  Misschien wordt het wel een muntplantje om in de zomer een verse Mojito te bereiden?

 

Gezonde tussendoortjes

Geen gezonder tussendoortje dan een lekker stuk fruit.  Het behoeft dan ook geen verdere uitleg dat je in onze fruitafdeling de lekkerste fruitjes terug vindt, handig voorverpakt of los om in een herbruikbaar zakje te stoppen.

Gezond snoepen zonder gedoe

Gedaan met schillen, plakvingers en geknoei!  In onze fruitafdeling vind je handig voorgesneden bakjes fruitmengelingen, zoals met mango, watermeloen, appel en meer.  Of wat denk je van komkommer- en wortelreepjes met guacamole en een zuiderse tapenade?  Ideaal om de kindjes mee naar school te geven, of om snel tussendoor op het werk te snacken.

Of ga je toch liever voor een heerlijke verse smoothie, een fles versgeperst fruitsap of een yoghurtbeker met fruit en granola ?