Superjob in een superteam!

Misschien wel wat voor jou?

Dé buurtsuper van Zolder? Dat is B2 Supermarkt Broekmans!

Bij ons kom je niet in zomaar een supermarkt terecht. Sommige noemen Broekmans hun buurtsuper, sommige beschrijven het hier als een versmarkt, voor anderen zijn we dan weer hun vaste traiteur en beenhouwerij… Maar over één ding is iedereen het eens: bij Broekmans moet je zijn.

Waarom werkt ons team hier graag? We vroegen het hen:

“Hier krijg ik de verantwoordelijkheid en vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen. Op mijn vorige werk kon ik mijn creatief ei niet kwijt.”

“Ik vind het geweldig dat Broekmans een buurtsuper is waar ik met veel klanten goed contact heb en die op hun beurt appreciatie voor mijn werk tonen. Ik heb een vriendschappelijke en sociale band gecreëerd met de klanten.

“Superfijne collega’s die samen voor een toffe sfeer zorgen.”

Weet je van aanpakken en verantwoordelijkheid nemen?

We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle en verse producten, een uitgebreid assortiment en een ongekende klantvriendelijkheid. Om deze troeven blijvend te kunnen garanderen, rekenen wij op een sterk, vriendelijk en enthousiast team van medewerkers. Wil je er zelf graag deel van uitmaken? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten.

Waar ben je naar op zoek?

VASTE JOB 

stage / traineeship

STAGE / TRAINEESHIP

Neem contact met ons op

Vind je hier niet meteen wat je zoekt maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons zeker een spontane sollicitatie. Zo ben je die volgende vacature misschien net een stapje voor.  CONTACTPERSOON JOBS

  Ann Mechelmans

  Human Resources / Finance

  Ann is onze verantwoordelijke van HR en dus ook jouw contactpersoon in de sollicitatieprocedure. Zij zal je hartelijk ontvangen voor een gesprek en wegwijs maken bij Broekmans.

  Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces of een vacature?
  Stel ze via de telefoon of mail.

  Solliciteren, hoe gaat dat in z’n werk?

  STAP 1

  Stuur je sollicitatie

  Vertel ons wie je bent en waarom je graag bij Broekmans wil werken.

  STAP 2

  Op gesprek

  We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

  STAP 3

  Aan de slag

  Het nieuw avontuur kan beginnen.
  Heb je er al zin in?