Superjob in een superteam!

Misschien wel wat voor jou?

Dé buurtsuper van Zolder? Dat is B2 Supermarkt Broekmans!

Bij ons kom je niet in zomaar een supermarkt terecht. Sommige noemen Broekmans hun buurtsuper, sommige beschrijven het hier als een versmarkt, voor anderen zijn we dan weer hun vaste traiteur en beenhouwerij… Maar over één ding is iedereen het eens: bij Broekmans moet je zijn.

Waarom werkt ons team hier graag? We vroegen het hen:

“Hier krijg ik de verantwoordelijkheid en vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen. Op mijn vorige werk kon ik mijn creatief ei niet kwijt.”

“Ik vind het geweldig dat Broekmans een buurtsuper is waar ik met veel klanten goed contact heb en die op hun beurt appreciatie voor mijn werk tonen. Ik heb een vriendschappelijke en sociale band gecreëerd met de klanten.

“Superfijne collega’s die samen voor een toffe sfeer zorgen.”

Superjob in een superteam!

Wij kijken echt naar de noden van de medewerkers om zo het werkgeluk te stimuleren. En dat begint al vanaf de sollicitatie. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers geen drempel ervaren om in gesprek te gaan met ons, dat ze mee willen werken aan een toffe toekomst voor het team & dat ze elke dag met een lach naar het werk komen. We zetten dan ook bij onze medewerkers, al vanaf de sollicitatie, in op het bewust kiezen voor de visie & waarden waar we intern naar streven. Voelt de sollicitant zich hierin thuis? Zal de toekomstige medewerker hier het werkgeluk vinden? Indien het antwoord daarop “ja” is, zal deze persoon zich ook direct écht gelukkiger voelen in de job.

We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle en verse producten, een uitgebreid assortiment en een ongekende klantvriendelijkheid. Om deze troeven blijvend te kunnen garanderen, rekenen wij op een sterk, vriendelijk en enthousiast team van medewerkers. Onze buurtsuper werd in 2020 zelfs bekroond als hét Superteam van Limburg. Wil jij een superjob in een superteam? Houd dan zeker onze vacatures in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar hoe Broekmans van ambachtelijke beenhouwerij is uitgegroeid naar dé buurtsuper van Zolder? Klik dan op ‘ons verhaal’ en lees verder.

Waar ben je naar op zoek?

VASTE JOB 

stage / traineeship

STAGE / TRAINEESHIP

Neem contact met ons op

Vind je hier niet meteen wat je zoekt maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons zeker een spontane sollicitatie. Zo ben je die volgende vacature misschien net een stapje voor.  CONTACTPERSOON JOBS

  Ann Mechelmans

  Human Resources / Finance

  Ann is onze verantwoordelijke van HR en dus ook jouw contactpersoon in de sollicitatieprocedure. Zij zal je hartelijk ontvangen voor een gesprek en wegwijs maken bij Broekmans.

  Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces of een vacature?
  Stel ze via de telefoon of mail.

  Solliciteren, hoe gaat dat in z’n werk?

  STAP 1

  Stuur je sollicitatie

  Vertel ons wie je bent en waarom je graag bij Broekmans wil werken.

  STAP 2

  Op gesprek

  We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

  STAP 3

  Aan de slag

  Het nieuw avontuur kan beginnen.
  Heb je er al zin in?