011 53 70 60 info@b2supermarkt.be

Werken in een supermarkt

Misschien wel wat voor jou?

Weet je van aanpakken en verantwoordelijkheid nemen?

De groep Broekmans baat in Zolder onder meer de Alvo-supermarkt en Drankenshop Broekmans uit. Ook The Nectar maakt deel uit van de groep: deze onderneming verzorgt de verdeling van meer dan 3000 exclusieve whisky’s en andere distillaten via wijnhandels en grossiers. In totaal realiseert Groep Broekmans met een zestigtal medewerkers een omzet van ca. 25 miljoen euro.

In elk van onze zaken staan we bekend voor onze kwaliteitsvolle en verse producten, een uitgebreid assortiment en een ongekende klantvriendelijkheid. Om deze troeven blijvend te kunnen garanderen, rekenen wij op een sterk, vriendelijk en enthousiast team van medewerkers. Wil je er zelf graag deel van uitmaken? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten.

Vind je niet meteen wat je zoekt maar wil je toch graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons zeker een spontane sollicitatie. Zo ben je die volgende vacature misschien net een stapje voor. Spontane sollicitaties mogen verstuurd worden naar ann@b2supermarkt.be. Voor meer informatie, bel even naar 011/53.70.60.