Diepvries

’t Is fris aan de vis!

Heb je thuis ook zo’n grote diepvriezer? Het zou zonde zijn om hem niet tot in de nok te vullen, toch?

Eens je bij Broekmans bent geweest, moet je daar niet meer voor vrezen. Of je nu op zoek bent naar gemakkelijk te bereiden kant-en-klare maaltijden, gezonde groentegerechten of een lekkere snack of dessert, ons assortiment aan diepvriesproducten is zo gevarieerd dat je gegarandeerd met een volle kar naar huis terugkeert.

Gezond en lang houdbaar

Verse groenten zijn natuurlijk superhandig om meteen mee aan de slag te gaan, maar als het even wat langer duurt of je houdt niet van al dat snijwerk, dan kunnen diepvriesgroenten een prima uitkomst bieden!

Diepvriesgroenten worden na de oogst zo goed als meteen ingevroren, waardoor ze nauwelijks aan voedingswaarde verliezen. Verse groenten daarentegen zijn vaak al een week geoogst voordat ze geconsumeerd worden.

Ze worden tot in de kern diepgevroren bij een temperatuur van -40 °C. Daardoor behouden ze hun smaak.

Ze moeten bovendien aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Dat ze pas worden geoogst wanneer ze perfect rijp zijn, is er eentje van.

Comfort food en guilty pleasures

Het diepvriesartikel dat de meeste Vlaamse gezinnen altijd in hun vriesvak hebben zitten?  Pizza!  Ontdek tal van heerlijke variëteiten in onze vriesafdeling.

Ijsjes, ijsjes, ijsjes!

Scoren bij groot en klein doe je natuurlijk met een heerlijk ijsje!  Je vindt bij ons een compleet assortiment Ijsboerke en Ola, maar daarnaast verdelen we als één van de enigen in de buurt ook de speciale smaken van Ijsroosje.