Contacteer ons

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle buurtwinkel en supermarkt onder een en hetzelfde dak? Dan kan je maar beter stoppen bij Supermarkt Broekmans in Zolder. Velen uit de buurt en zelfs ver daarbuiten gingen je al voor. Broekmans is dan ook een begrip voor wie in een aangename omgeving op zoek wil gaan naar kwaliteitsvolle producten aan betaalbare prijzen.

Naast de smakelijkste groenten en het lekkerste fruit vind je er ook een uitgebreide charcuterie-afdeling en een uitmuntend aanbod aan vers vlees, brood en banket. Loop trouwens gerust eens binnen in de non-foodafdeling, want die is ook best indrukwekkend. Op zoek naar een welbepaalde drank? In de aanpalende drankenshop met een duizelingwekkende collectie (alcoholische) dranken vind je ongetwijfeld wat je zoekt. 

Doorheen de hele winkel is een fantastische service de standaard. Klantvriendelijkheid is niet voor niets het vlaggenschip van Broekmans en al onze medewerkers. Als klant voel je je bij ons de koning te rijk. En zo hoort het ook, want daarom kom je naar een buurtsuper.  

Waar?

Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Limburg, België
Routebeschrijving

 

Wanneer?

Ma-vr: 08u30-19u
Za: 08u30-18u
Zo: Gesloten

 

B2 Supermarkt Broekmans